söndag, juni 22

Tävling:Beskriv händelseförloppet!


Nu blir det tävling!

Det här är en bild som jag tog förra sommaren. Nu får du som läsare beskriva vad du tror hände. Varför ser skjortan ut som den gör? En timme tidigare var den faktiskt felfri.
Det bästa svaret kommer att publiceras som ett eget inlägg!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Av knäppningen att döma så ser det ut som en herrskjorta och då kanske det är maken som försökt klättra över ett taggtrådsstängsel och fastnat och ramlat ner i leråkern. Eller har han fastnat i gräsklipparen, eller har han cyklat omkull? Eller är det möjligen självaste Anki som lånat hans skjorta och fastnat i taggtråden?

Anonym sa...

Meckat med bilen kanske eller slitit itur sin skjorta av frustration av alla nya sommarideer kram Tingeling

Anonym sa...

Kan det vara att ägaren till skjortan fick en geting innanför och rullade sig på marken och slet av sig skjortan för att bli av med getingen?
Måste vara en mycket energisk och vild person!
http://josephinespapilloner.blogg.se/?tmp=23163047

Lena sa...

Oj, vad har hänt här då? =)
Fick händelse förloppet klart för mig först...men sen såg jag att det var förra sommaren det hände. Men jag kör min teori ändå:)
Den första tanken som dök upp var att eftersom det är nypremiär för Hulken på biograferna så tänkte jag att i denna familjen finns en stark anhängare! Tänkte mig en stilla sommarkväll när familjen samlats för picknick på en vad man tror välförankrad flotte.
Den starkt Hulkentroende befinner sig fortfarande på land för att lasta över det som finns kvar att lasta. Han vänder sig om och får till sin förskräckelse se flotten sakta glida ut på öppet vatten med bara den mörka, hemlighetsfulla vattenytan som kontrast till övriga picknickresenärer.
Paniken kommer snabbt och förvandlingen sker i ett nafs. Muskler spänns och skjortan börjar strama rejält. Språnget ut i det okända gör att sömmar spricker och revor bildas....algblommningen gör sitt till att färga både det ena och det andra grönt.
Resultat: Lycklig slut och en himla go´picknick! =D
Hmmmmm.....undrar var byxorna blev av??!!
Ha de´gott i sommarkvällen!/Snotra

Anonym sa...

Din man hade den på sig, klippte gräset så helt plötsligt kom det en hund rusande över gräsmattan...helt galen.

Den hoppade på din man började slita och dra i skjortan....som tur var klarade din man sig utan skador..men dock inte skjortan, som synes!

Näää du hade hängt upp skjortan på tork, då kom en galen älgtjur rusande och fastnade med hornen i skjortan...älgen frustade och slet sig till sist loss.

Ja här kan man ju hålla på hur länge som helst..haha

Kramen Ninni

Anonym sa...

Det verkar som om din man står i fokus här hihi, jag tror dock att jag ska kliva av denna bana och istället föreslå detta:

Du har lånat hans favorit skjorta över din ljusblommiga vadlånga klänning, därefter har du gått på promenad med vovven, efter ett tag har du sett en fin glänta med en badbar liten sjö där ungdomar brukar bada *näck*. För tillfället finns det ingen där eftersom klockan är vid 22.00 på kvällen.

Efter att ha försäkrat dig om att du ÄR ensam, tar du av dig skjortan som du omsorgsfullt lägger på en sten, därefter klänningen innan du hastar ned i vattnet, denna varma sommarkväll.

Efter ett tag börjar din vovve skälla ordentligt och själv hör du ett lustigt mumsande ljud varpå du vänder huvudet och får se en kossa som nöjt smakar på din mans skjorta!!! Du rusar upp för att försvara denna klenod..vilket till synes inte lyckades särskilt bra..

ELLER: Eran vovve har dragit ut denna skjorta på gräset för att mysa med den en stund och du ser inte den när du håller på att klippa gräset med handgräsklipparen som glatt tuggar i sig den.

Ha en dunderbra dag tösen!
Kramizz /IKA

Anonym sa...

Mitt svar.. Kort och koncist.
Maken tog av sig skjortan.
Gräsklipparen tuggade sönder sönder den.
Kram kram kram från SolSkuggan:)

Anonym sa...

Här har gått vilt till! Tänk dig en skjorta på ett klädsträcke. Det blåser. Skjortan vajar. En snigel kommer krypande. En mås får syn på den. Störtdyker. Trasslar in sig i skjortan. Kastar sig hit och dit och innan den kommit loss har snigeln upptäckt sin prekära situation och skyndat sig(hmmm) i säkerhet. Puh! Ett vardagsdrama som kunnat få en dödlig utgång *L* Ha en go lördag!

Anonym sa...

Det var en varm och svettig dag. Skjortägaren var ute och klippte gräset. Njöt av solen, var glad över att ha en sån fin leksak som man kunde åka runt med. Känslan var ungefär denamma som när han fick sin första trampbil, cykel och moped. Plötsligt blev han avbruten i sina funderingar av ett dämpat, men helt klart ilsket surr. Hans fina maskin hade rivit upp ett jordgetingsbo. De lokaliserade snabbt fridstöraren och dess förare och med ett samfällt rytande kastade de sig över fienden. I panik kastade han sig av klipparen, slet av sig skjortan och sprang in i huset i trygghet. Hann dock bli ordentligt biten och tre stycken getingar slank med in innan han fick igen dörren. Inomhus började en omvänd jakt på de tre som tagit sig in och sedan bråttom till badrummen för dusch och salubrin på sticken. Under tiden fortsatte gräsklipparen att åka runt och klippa - det var ju det som var dess uppgift. Att sedan skjortan kom i vägen kan man ju inte lasta gräsklipparen för. Den var ju bara en maskin. Dess färd tog dessutom slut när den körde rakt in i laduväggen och inte kom längre.
Må vi hedra offren för denna batalj - skjortan och de tre jordgetingar.

Anonym sa...

Jag har en teori till:

Någon, förmodligen du, skall tvätta fönster. Ser att du börjar få ont om fönstertrasor. Börjar leta lämpliga textilier och hittar skjortan. Konstaterar att den faktiskt börjar bli rätt sliten och sliter därefter sönder den för nästa uppgift i dess liv - fönstertvätt!

Anonym sa...

Hej hej,

Väntar med spänning på vilken teori som var intressantast hihi.
Hoppas att du har det bra och mår bra. Sköt om dig vännen
Kram/IKA

Anonym sa...

Jag är också inne på att det var gräsklipparen som var boven i dramat,denna soliga sommardag. Men såhär gick det till:
Anki och Mannen har stor tomtyta med mycket gräs att klippa, så de har införkaffat en åkgräsklippare. Mannen är först att kolla att den funkar. Det är en kanonvarm sommardag, solen gassar och Mannen blir varm i sin skjorta. Han har hunnit en bra bit ut bland ägorna, då han inser att skjortan måste av om han inte skall få solsting. Medan han fortfarande kör åkgräsklipparen, kränger han av sig skjortan i farten. Det är inte så lätt. Knapparna krånglar och han får knappt av sig den. Mannen får panik, åkgräsklipparen går fortfarande. Han sliter av sig skjortan men i farten som den får av hans iver att få av den, kastas den framför maskinen och maskinen slukar den med sina taggiga käftar.
-Åh! Min skjorta, min fina skjorta ! stönar mannen uppgivet.
Men det finns ingen återvändo.
Skjortan ligger söndertrasad på klöverängen och ser inte ut som en skjorta längre.
Mannen skriker förtvivlat ett
vansinnesskrik !
Anki som är inne vid tillfället blir skräckslagen och kommer rusande.
-Vad har hänt!, ropar hon.
Mannen får inte fram mer ljud utan pekar på skjortan, som inte längre är en skjorta.
Anki gapskrattar, hon skrattar så hon kan inte stå rak, till mannens stora förskräckelse.
"Det här kan jag använda på bloggen om ett år" tänker finurliga Anki och rusar sedan in för att hämta kameran för att föreviga dramat.
Mannen skakar uppgivet på huvudet åt sin hustru när hon kommer tillbaka från huset med kameran i högsta beredskap.
-Tycker du verkligen att detta var kul? frågar mannen med galen blick.
-Jajajaja, kvider Anki, lägger skjortbitarna i en finare liten
pose och knäpper sin bild.
Det är den bilden vi nu kan se på hennes blogg.
Tror Nalle

Anonym sa...

Eller också gick det till såhär:

Anki som är en riktig "teaterapa", när det vill sig, skulle vara med i en pjäs i skolan där hon arbetar.

Anki skulle spela en fattig tiggare.

Tiden gick och dramat glömdes bort. Helt plötsligt en kväll utbrister Anki: - Men pläsen är ju imorrn !
-Jag har inget att sätta på mig, så jag liknar en tiggare !

Mannen som är en hyvens kille, tar av sig sin skjorta och erbjuder den som utklädningsskjorta.

-Men Mannen ! utbrister Anki förvånat, inte kan jag väl ta din fina skjorta,den fick du ju i födelsedagspresent senast, den ser ju inte ut som en tiggarskjorta precis...
-Men vi kan göra den till en, grinar Mannen och sliter av sig skjortan.
-Jag har ändå aldrig gillat den här.
Vad skulle Anki göra? Timmen började bli sen.
Anki accepterade, och tog emot skjortan.
Hon for ut i trädgården medan det fortfarande var lite ljust ute och körde över skjortan som en dåre med gräsklipparen. Men tyget trasslade in sig i maskinens "taggiga käftar" och gick i flera små bitar.
-Ojojoj...
-Nu kan jag ju inte ha den alls, stönade Anki.
Den barbröstade Mannen kom ut ur huset.
-Men vad har du gjort ! stönade han uppgivet.Min fina skjorta, min födelsedagsskjora !Jag skojade ju bara
!
Hur Anki var klädd på teateruppvisingen förtäljer inte historien, men vi kan se skjortan, som inte längre är någon skjorta ligga på gräset utanför huset. Och om det nu inte var den som blev
utklädningsskjorta så ligger den säkert kvar där än.
Tror Nalle

Anonym sa...

Skrattar gott här...fantasin flödar!

Ha en härlig dag..kramen Ninni

Anonym sa...

Kikar in för att säga hej!

Anonym sa...

Kan inte hålla mig - här kommer en gissning till.
Sonen har gått en kurs i lapptäcks-teknik. Börjar öva på skjortan som han egentligen aldrig gillat!