lördag, augusti 16

Nuläget

Det blev en liten paus i bloggandet. Inget som jag hade planerat, men vissa dagar har jag inte haft tid och ännu flera dagar har jag inte haft lust.
Sommaren gick fort förbi. Som alltid känner jag mig lite sorgsen när sommaren är slut. Ingenting annat inplanerat än jobb fram till jul!

Jag har nu jobbat i två veckor och redan lyckats göra ca 25 timmar extra. Det var väl skickligt gjort, på bara två veckor, eller hur!?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå! Varning - varning! Ingen bra början! / Sylvia

Anonym sa...

Du ska vara rädd om dig. Du har bara en så att säga.
Kram

Anonym sa...

Skickligt?! Jobbar du heltid och plussar på med 25 timmar på två veckor?!Antingen har du en chef som är väldigt dålig på att lägga ut arbetsuppgifter i proportion till arbetstiden eller så har du svårt att begränsa dig, säga "nej jag hinner inte göra detta också"! I värsta fall är det en kombination och då behöver ni ha ett långt samtal du coh chefen. Anki, det är en bit kvar till jul - stanna upp och slå av på tempot! Inte sen eller nu utan GENAST!

Anonym sa...

Har saknat dig på bloggen, även om jag själv inte varit särskilt närvarande på min egen. Men nu har jag tagit upp bloggandet igen.
Du, var rädd om dig.
Kram Nalle

Anonym sa...

Va redan 25 timmar..hur har du lyckats med det, verkar ju inte klokt!

Kul att du är tillbaka har tittat in här med jämna mellanrum.

Ja det är sorgligt när sommaren går mot sitt slut..en sommar som bara blev typ två veckor känns det som.

Ha en skön söndag..kramen Ninni

Anonym sa...

Det var bra gjort! Sommaren blev så kort, den tog slut i och med den där otäcka regnstormen. Alldeles för tidigt! Än kan det väl bli några varma dagar, men nu hoppas jag på en fin höst. I dag är det dock allt annat än fint ute. Får väl mysa lite inne istället med tapetsering...

Anonym sa...

Jag känner oxå vemod när sommaren lider mot sitt slut
Men jag ska ev. åka till Kreta i slutet av september med mina syrror kram Tingeling

Anonym sa...

Ta det försiktigt, skolbarna är säkert rädda om sin "fröken"/Hildegun