fredag, februari 6

Flygfärdig

Jaha, så var det dags för utflyttning ur boet igen. Denna gång är det sonen, som har skaffat sig en lägenhet och ska flytta om en dryg vecka. Nu letar han möbler på Blocket, ser över vad som duger att ta med sig härifrån och planerar också ett besök på IKEA. Jätteroligt för honom!
Men fruktansvärt tomt och trist för mig!

9 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Ufff... Vart ska han ta vägen? Har han grejat jobb el pluggar han vidare?

Sonen tar studenten i år o det känns en aningens oroligt... Vill ju att han ska pröva sina vingar men samtidigt så blir det så tomt...

Stor kram

Anonym sa...

Förstår att det blir tomt och ödsligt efter sonen.. Flyttar han längre bort eller. Hoppas han kommer att finnas nära och att han hittar billiga och fuktionella möbler.
Ha en riktigt skön helg kram på dig.
SolSkuggan

Anonym sa...

Ja, det är inte lätt att uppfostra barn - fast eg. har man ju lyckats nrä de vill stå på egna ben!

Anonym sa...

Du, det kommer andra tider...fortare än man anar. Jag har haft huset fullt i helgen med barn, barnbarn och nya släktingar. Det är underbart, men nu på söndagseftermiddagen är det lite tomt och lite trist och lite skönt. Så.....misströsta ej!
Marianne

Anonym sa...

Nya tider, ett nytt liv för både dem och oss.

Anonym sa...

Kan förstå att det blir tomt. Men motsatsen är ju inte bra alls. Tänk, det finns de som bor hemma hos mamma och aldrig släpper henne, eller tvärtom, att mamman vägrar släppa sonen. Det kan aldrig vara bra.Men förstår förståss tomheten. Jag önskar både honom och dig lycka till med det nya livet! Kramar Nalle

Anonym sa...

Önskar dig en riktigt skön och vilsam helg. Kram på dig.
SolSkuggan

Anonym sa...

Jamen det är ju alla hjärtans dag.. Måste bara önska dig en riktigt härligt go sån kram:)
SolSkuggan

Anonym sa...

Hoppas allt är bra med dig!