söndag, februari 24

Ljuset


Jag har inte mått bra på länge. Visserligen har jag varit och jobbat varje dag, men jag har varit ledsen och stressad. Började tro att jag var nära "väggränsen" igen. Eller så är det annat som påverkar mig. Kanske har den hemska, mörka, snöfattiga "vintern" gjort att jag blev deprimerad.

Nu börjar jag i alla fall ana ett svagt ljus, både för mig och för våren.



12 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du är tillbaka. Har verkligen saknat dig. Ja denna vinter, som inte varit som den ska, kan säkert vara en bidragande orsak till din nedstämdhet. Det har ju varit så mörkt.Du har ju också haft "många järn i elden".Kropp och psyke säger stopp.
Att våren kommer tidigare än normalt får vi välkomna. Sköt om dig. Kramar Nalle

Anonym sa...

Absolut ska bloggandet vara kravlöst och aldrig någonsin ska du behöva känna att du måste..
Jag var så flitig i början på att besvara alla kommentarer men precis som du säger så har man ju inte tiden för det. Visst märker jag att jag fått mindre besökare, men hellre det än såna som bara jagar statistik och besökslistor. De riktiga bloggvännerna har stannat kvar:)
Jag tycker att Nalle skrev så bra om detta i ditt förra inlägg.
Jag kommer så väl ihåg mitt första besök hos dig.. Du beskrev rågeten och hennes unge som plockade av dina blommor och först nu ser jag att jag missade slutet.. Hahahaha.. jag trodde ju att det var människor, men du skrev ju också på det sättet att vi skulle tro det hihihi.
Ha det nu så gott kram.
SolSkuggan

Dubbelörn sa...

Den är farlig den där gränsen. Den smyger sig så nära, så obemärkt o bara om man är riktigt uppmärksam så vet man att nu är det dags för bromsar, fallskärm och spark bakut...

Finns inget jobb i världen som är värd några "ledsamhetskänslor".

Ta hand om dig vännen, för det finns ingen annan som gör det åt dig...

Varmaste kramen till dig

Anonym sa...

Hej på dig,
Jag har flyttat hit till blogspot jag med, håller på att luska runt och se hur det hela fungerar, har dock lite problem med länkningen, jag vill ju inte se http:// utan bara namnet på det jag länkar..*skrattar*

Jaja..hoppas att allt är bra med dig. Kram IKA

BusIkan.blogspot.com

BusIka sa...

Ja jistanes, jag provar igen och ser om du når mig lättare denna gång ..det är ju ett evigt tryckande hit och dit ..hehe

Ha det gott och på återseende.

IKA

kicki sa...

Jag har saknat dej, mycket...har förstått att det nog varit något. Du mådde ju inte bra en tid innan du avslutade din blogg, hosta och mycket sjuk...men nu min vän vet jag att du kommer gå stärkt igenom detta...våren är på väg och ljuset...denna vinter har knäckt många. Jag har också varit nära många gånger, jag avskyr vintern och mörkret och det har ju bara regnat och blåst så nån hjälp att samla krafter har man inte fått utifrån. Glad att jag fått kontakt med dej igen..styrkekramar.

BusIka sa...

God morgon vännen,
Hoppas att det känns bättre. Ljuset som kommer nu hjälper oss att se positivt och orka mer. När solen kommer till oss här uppe i Norr, inser man verkligen hur mycket ljuset betyder. Den tid dennaa varma livsingivande planet får visa sig, ger det oss mer orka att genomgå den mörka delen av året.

Usch det låter inte alls bra att du ska behöva känna dig tvungen..bloggandet ska ske på ditt eget sätt, dina egna stunder och infall. Jag har haft två medvetna pauser i bloggandet och några ofrivilliga ..var sak har sin tid. Ett motto som jag gillar väldigt mycket.

Ha det så jätte bra tösen och sköt om dig!!
Bamse kramar /IKA

Anonym sa...

Hej min vän. Hoppas du känner dig lite bättre. Här regnar det idag. Blir så mörkt och trist då.
Jag har inte varit utanför dörren idag.
Skulle du tycka det va roligt att delta på en bloggträff i Stockholm den 7 juni?
Titta hos mig.
Kramar Nalle

Anonym sa...

Kul att du är tillbaka!

Kände mig lite träffad när du sa att du blev borttagen från länklistor, jag tog bort dig!
Men det gjorde jag när du har ditt långa uppehåll, det ska inte finnas några krav med att blogga.
Men jag vet vad du menar jag känner så jag med ibland!Hoppas du nu snart mår bättre.

Kramen Ninni

Anonym sa...

Hå och hej käcka tjej:) Här har det blåst snålt idag och solen kikade fram till lite på eftermiddan Kram.
SolSkuggan

Anonym sa...

Kikar in och säger HEJ!!

Kramen Ninni

Anki sa...

Tack alla raringar! Det här stödet hade jag behövt tidgare. Men jag är sådan, att när det känns tungt, tycker jag det är svårt att ta kontakt med andra.
Ninni, det var inte dig jag menade.
Kram till er!